RETSCH nog groter: nieuwe productlijn met groter brekers en malers

RETSCH GmbH – wereldspeler voor laboratorium-apparatuur voor monstervoorbereding en zeefanalyse - heeft haar productenpallet aangevuld met een complete lijn voor grotere monstervolumes en ingangskorrelgroottes.


Het nieuwe gamma zal geïntegreerd worden in de bestaande productlijn onder de naam "X-Large", als aanvulling op vele domeinen. Nu kan RETSCH bijvoorbeeld een reeks kaakbrekers aanbieden voor ingangskorrelgroottes vananf 40 mm tot 350x170 mm. De nieuwe modellen kogelmolens, schijventrilmolens en monsterverdelers bieden een beduidend hoger debiet dan de klassieke laboratorium-modellen. Het vernieuwe portfolio omvat ook een aantal analysetoestellen voor het bepalen van de Bond Grinding Indices.


Deze vergroting biedt RETSCH nog beter toegang tot markten zoals kolen, staal en mijnbouw, waar totnogtoe enkel kleinere monstervolumes konden behandeld worden. RETSCH, die in 2015 haar 100ste verjaardag viert, is nu de enige leverancier die een portfolio heeft van kogelmolens voor nano-vermaling tot kaakbrekers met een debiet tot 3500 kg per uur, en zodoende het hele aanbod voor vermaling kan aanbieden.


De nieuwe producten:

Terug naar het overzicht

Vacatures

Maak van de gelegenheid gebruik om deel uit te maken van Verder Scientific.

Apply now!

Vacatures

Maak van de gelegenheid gebruik om deel uit te maken van Verder Scientific.

Apply now!